Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

fredag 18 mars 2011

Alger mot strålning


Nu gäller det att äta alger några månader framåt...Avfallet kommer över oss inom 10 dagar...Alger är det enda som verkligen står emot strålningsskador....
Du kan ta t.ex Kelp .eller spirulina..eller som jag..Chlorella.Chlorella har kraftfull förmåga att avgifta kroppen.Kemikalier,gifter och tungmetaller och strålning, i den mat vi äter, vattnet vi dricker och luften vi andas...binder Chlorellan till sig och sedan utsöndras det via vår urin, avföring och svett. Efter några månaders användning av Chlorella brukar man märka markant skillnad.
Chlorella  innehåller mer klorofyll än någon annan livsmedel.Klorofyll kallas också "grönt blod", för det påminner om människoblodets hemoglobin.

Vi utsätts  för strålning konstant av olika saker..allt från markstrålning till strålning från hus och maskiner och också små läckor från  våra egna kärnkraftverk och t.o.m från rymden.
Stora doser av C-vitamin är också bra att ta just nu.
Men viktigaste av allt, är att inte jaga upp sig  och tänka GODA och positiva tankar.Lyssna på David Wolfes video.Viktigt!!!!!Man skall ALLTID behålla lugnet, även om det värsta inträffade. Ditt immunförsvar reagerar då på bästa sätt.
http://www.thebestdayever.com/news/podcast/podcast-63-dave-wolfe-on-radiation-protection/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar