Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 13 april 2011

Dessa fantastiska kokosdrinkar!!


Kokosvatten ÄR ju rena mirakeldrycken sägs det.Den  är isotoniskt. Det vill säga ,den har samma elektrolytiska sammansättning, som vårt blod. Jag läste, att en isotonisk lösning, har samma salthalt som normala celler i kroppen....också i blodet.En isotonisk dryck är bra att dricka för att återställa vätske- och mineralbalansen som kroppen förlorat t.ex efter ett gympapass eller efter långflygningar, för att slippa uttorkning....Alltså den återfuktar kroppen...är uppiggande... är renande....och så himmelens GOTT!!
Den sägs också bota ?? baksmälla.
Kokosvatten innehåller inte fett, nästan inga kolhydrater...innehåller massor av mineraler och vitaminer.
Är svalkande för kroppen...Ökar ämnesomsättningen...Boostar dålig blodcirkulation...Drar med sig gifter ur kroppen...OCH ska tilläggas en gång till....Smakar Yummi...Yummi!!
Kokossmoothie

2-3 dl Dr Martins kokosvatten
en skiva ananas
Mixa och njuuuut!!
Blunda..och du tror att du ÄR i Thailand


Kokosvatten börjar dyka upp överallt.. Går också beställas i Råvarubutiken
Läste också någonstans ,att om man tar 1 msk spirulina( innehåller bra proteiner ) med i drinken, får du en RIKTIG  Brain boost for foggy days!! Även om jag önskar , att du inte har sådana :-)

2 kommentarer:

  1. Kokosvatten är nog en jättebra dryck och säkert så med ananas.Jag bodde tidigare i Venezuela,där jag fick dricka kokosvatten nästän varje dag.

    SvaraRadera
  2. Va härligt det lät. Ååååh,tänk om man hade tillgång till färskt kokosvatten.Vilken lycka!!
    Enda nackdelen med kokosvatten är nog ...priset 35 kronor :(

    SvaraRadera